Om os

Vejen til en renere dagligdag

Norlis blev grundlagt i 2017. Vi specialiserer os i eksport af skandinaviske hudplejeprodukter og rengøringsartikler til Asien. Ved indgangen af 2020 øgede vi vores salg af vådservietter markant, hvorfor vores primære fokus i dag ligger på netop dette salgsområde.

I Norlis har vi stor erfaring i at samarbejde med de lokale distributioner. Derudover har vi et bredt kendskab til de lokale regler samt opsætningen af online- og offline salg. For os er det gode samarbejde et kerneområde, som vi vægter meget højt. Vi stiller høje krav til produktionen af vores produkter. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inden for vores produkter. Derfor har vi brugt tid og kræfter på at finde de helt rigtige producenter, som er nøje udvalgt blandt andet på baggrund af professionelle produktionscertificeringer.

Hos Norlis har vi udviklet vores eget mærke: Norlis.Care. Vores vision er, at sælge vådservietter i forskellige kategorier: desinfektion og forfriskning, rengøring, babyvådservietter samt kosmetikvådservietter. I dag sælger vi førstnævnte type, desinfektion og forfriskning, de øvrige kategorier er under udvikling, og vil snart komme i produktion.

Det skal være nemt at benytte vores vådservietter. Derfor har vi skabt forskellige former for emballage, så der er en type til enhver smag. Derfor kan man købe vores desinfektionsservietter i enkeltindpakning eller sampak. På den måde kam vores kunder altid få deres behov opfyldt.

Hos Norlis kan du også indkøbe vådservietter i eget navn. Vi sørger for, at dit firmas logo kommer på pakken, så de er helt klar, når du modtager dem.

Som virksomhed lægger vi stor vægt på teknologi og miljø. Vi ønsker at bidrage til at fremme udviklingen på dette område. Derfor arbejder vi for at øge anvendelsen af biomaterialer i vådservietter. Derudover arbejder vi for at skabe vådservietter, som er blide mod huden, og som sigter efter at give alle vores kunder et renere og sundere dagligliv. Så kan du med god samvittighed benytte vores vådservietter til alt fra rengøring til personlig pleje.

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du med fordel læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os.